Suomen Kesäteatterin Danny-musikaali rikkoi katsojaennätyksen Valkeakoskella

Kuva: Daniel Paul

Heikki Paavilaisen käsikirjoittama ja ohjaama Ilkka ”Danny” Lipsasen elämästä kertova musikaali sai tunteikkaan ja positiivisen vastaanoton. Kesän aikana esityksiä oli 44 kpl ja katsojia kävi kesäteatterissa jopa 35 200 rikkoen aiempien kesien katsojaennätykset. 

”Yleisö selvästi nautti näkemästään ja työryhmämme ammattitaito sekä tekemisen ilo loivat sen, että esitykset päättyivät kerta toisensa jälkeen raikuviin seisoma-aplodeihin” -iloitsee tuottaja Mervi Paavilainen.

Kuvamateriaalia viimeisestä näytöksestä median käyttöön linkistä. Mainitsettehan ystävällisesti käytön yhteydessä kuvaajan : Daniel Paul. Linkki kuviin: https://danielpaulphotographys.pixieset.com/press/

Suomen Kesäteatterin Olavi Virta – musikaalin näytökset jatkuvat elokuun 18.päivään saakka Pälkäneen Sappeessa.

Kesän 2020 esitykset Valkeakosken Apianniemeen ja Pälkäneen Sappeelle Suomen Kesäteatteri julkaisee vielä tämän vuoden puolella. 

Www.suomenkesateatteri.fi

Www.facebook.com/suomenkesateattei

Www.instagram.com/suomenkesateatteri     @suomenkesateatt

Posted in Other | Comments closed

MADAAMITRoisi komedia Jaakosta äitien ihmemaassa saa ensi-iltansa Hämeenlinnan Teatterissa lokakuussa 2019.


Madaamit on syvällinen ja oivaltava näytelmä äidiksi tulemisesta ja äitinä olemisesta. Tällä kertaa äitiyttä katsotaan kolikon kääntöpuolelta, miehen näkökulmasta.

Madaamit kertoo tuiki tavallisesta ambulanssikuskista, joka eräänä päivänä antaa periksi vaimonsa vaaleanpunaisille vauvahaaveille. Kukaan ei vain maininnut miehelle, että pienokaisen mukana taloon tunkeutuvat myös daamit, jotka tietävät äitiydestä kaiken: yhtäällä piikittelee kalkattava anoppi, toisaalla pommittaa paskantärkeä naapurinrouva, eikä miehen ahdinkoa yhtään helpota se, että oma äiti takertuu kiinni housunlahkeeseen, eikä suostu laskemaan irti.

Lavalla vahvoja naisrooleja kantavat näyttävästi valovoimaiset Tuija Vuolle, Johanna Reilin, Liisa Peltonen ja Sanni Haahdenmaa. Jaakon roolissa sutjakkaasti selviytymistaistelunsa hoitaa karismaattinen, nauruhermoja hellivä Sauli Suonpää.

Näytelmäkirjailija, ohjaaja Tuomas Parkkisen kirjoittama komedia viihdyttää ja koskettaa. Sen tunnistettavat tilanteet kolahtavat sekä miehiin että naisiin, niin äiteihin kuin isiinkin, nykyisiin ja tuleviin.

Käsikirjoitus ja ohjaus Tuomas Parkkinen, Lavastussuunnittelu Marko Karvonen, Pukusuunnittelu Satu Suutari, Valosuunnittelu Veikko Pulli, Äänisuunnittelu Harri Kuittinen

Rooleissa Tuija Vuolle, Johanna Reilin, Liisa Peltonen, Sanni Haahdenmaa, Sauli Suonpää

Ensi-ilta 12.10.2019,

Päänäyttämö, kesto n. 2 tuntia 10 minuuttia sisältää väliajan, liput 32/29/20 €, K-12

http://hmlteatteri.fi/
Posted in Other | Comments closed

Kullanhuuhdonnan MM-kisat palaavat juurilleen

Kullanhuuhdonnan maailmanmestaruuskilpailut alkoivat suomen Lapin Tankavaaran taianomaisista maisemista vuonna 1977. Ensi kesänä, kun Lapin kultaryntäyksestä tulee kuluneeksi 150 vuotta, palaavat MM-kisat juurilleen tuoden paikalle kullanhuuhtojia 26:sta maasta.

Kisojen isäntänä toimii näyttelijä Ville Haapasalo, ja kilpailemassa nähdään mm. moninkertainen MM-tittelin haltija Marko Touru. Touru on kiertänyt alan kisoja vuodesta 2013 ja kerännyt maailmanmestaruuksien lisäksi yksilö- ja joukkuekisoista satakunta mitalisijaa. Tankavaarassa Touru myös valmentaa mini-kisan osallistujia.

Kultakisat Lapin erämaassa ovat elämys koko perheelle, saapuipa sitten kisaamaan tai yleisöksi. Yleisölle tapahtuma on maksuton, majoitukset löytyvät läheltä ja karavaanareille on tietenkin myös paikkansa.

Kullanhuuhdontakilpailujen säännöt ovat varsin helpot: voittaja on se, joka löytää piilotetut kultahiput nopeimmin. Kärsivällisyys, tarkkuus ja nopeat hoksottimet ovat valttia!

Tiedotus ja haastattelut: Myy-Promotion

Tapahtuman lisätiedot:

www.kultakuume.fi

www.tankavaaragold.fi

Pasi Makkonen: pasi@rikastus.com tai puh: 050 1290

Posted in Other | Comments closed

Jukka Puotilan viimeinen valtakunnallinen iso kiertue starttaa ensi viikolla

 

PUOti kiinni ja TILA myyntiin – Jukka Puotila kiertue 2019

 

Suomen tunnetuimpiin näyttelijöihin, koomikoihin ja imitaattoreihin jo yli 40 vuotta kuulunut näyttelijä Jukka Puotila lähtee tammi-huhtikuussa 2019 kiertueelle ympäri Suomen esityksellään ”PUOti kiinni ja TILA myyntiin”.

Kiertueen nimi on varsin enteellinen, sillä kyseessä todella on Puotilan viimeinen valtakunnallinen iso kiertue. Suomea viidellä eri vuosikymmenellä kiertäneelle Puotilalle ajatus viimeisestä kiertueesta kypsyi hiljalleen.

–  Edellisen kerran lähtiessäni kiertueelle vuonna 2016 olin vielä selkeästi toipilaana sairauteni jäljiltä. Tuolloin yleisöltä saamani tuki oli uskomattoman suurta ja sillä oli varmasti oma positiivinen vaikutus parantumiseeni. Silloin en kuitenkaan ollut täydessä fyysisessä kunnossa toisin kuin nyt, jonka takia palan halusta päästä lavoille ympäri Suomen vielä kerran, kertoo Puotila.

Esityksessä Puotila imitoi ilmiömäisellä taidollaan runsaslukuista joukkoa suomalaisia julkisuuden henkilöitä. Mukaan mahtuu myös paljon Jukka Puotilaa itseään ruotimassa oman elämänsä käänteitä. Esitys päivittyy jatkuvasti ja siinä käsitellään lisäksi aina päivänpolttavia puheenaiheita Jukka Puotilan ainutlaatuisen humoristisen otteen siivittämänä.

–  Olen nyt uuden elämän vaiheen alussa, kun yli 35 vuotta kestänyt urani Kansallisteatterissa on tullut päätökseen. Se on osaltaan vapauttanut aikaa muille projekteille ja olen pystynyt keskittymään aiempaa paremmin myös elämään ja työhön teatterin ulkopuolella, jonka asettamat aikataulut ovat ajoittain olleet varsin rajoittavia kaikelle muulle. Pian käynnistyvä kiertue on siten nyt entistäkin isompi fokuksen keskipiste ja uskon, että esitys onkin hioutunut nyt sisällöltään ehkä paremmaksi kuin koskaan. Se jää toki yleisön päätettäväksi, jonka kohtaamista odotan innolla, kertoo Puotila Järvenpäästä 24.1.2019 käynnistyvän ja yhteensä 32 esitystä käsittävän kiertueen alla.

Liput ovat myynnissä valtakunnallisesti ja esitysaikataulu lipunmyyntipaikkoineen löytyy alta. Kiertuetta koskevasta tiedotuksesta vastaa Myy-Promotion, jonne voi osoittaa myös mahdolliset haastattelupyynnöt Jukka Puotilalle kiertuetta koskien. Kuvamateriaalia kiertuetta koskeviin artikkeleihin saa ladattua osoitteesta www.jukkapuotila.fi

PUOti kiinni ja TILA myyntiin – kiertuekalenteri 2019:    

 

PÄIVÄ PVM KLO KAUPUNKI ESITYSPAIKKA LIPUT
To 24.1.2019 klo 19 Järvenpää Järvenpäätalo Lippupiste
Pe 25.1.2019 klo 19 Pori Promenadisali Ticketmaster
La 26.1.2019 klo 19 Espoo Tapiolasali Lippupiste
To 31.1.2019 klo 19 Salo Kulttuuritalo Kiva Lippupiste
Pe 1.2.2019 klo 19 Helsinki Apollo Live Club Ticketmaster
La 2.2.2019 klo 19 Helsinki Apollo Live Club Ticketmaster
Ke 13.2.2019 klo 19 Seinäjoki Seinäjoki-Sali Lipputoimisto
To 14.2.2019 klo 19 Raahe Raahesali Ticket.Raahe.fi
Pe 15.2.2019 klo 19 Vaasa Vaasan kaupungintalo Studio Ticket
La 16.2.2019 klo 15 Uusikaupunki Kulttuurikeskus Cruselli Ticketmaster
La 16.2.2019 klo 19 Uusikaupunki Kulttuurikeskus Cruselli Ticketmaster
To 21.2.2019 klo 19 Levi Levi Summit Ticketmaster
Pe 22.2.2019 klo 19 Kuusamo Kuusamotalo Ticketmaster
La 23.2.2019 klo 19 Oulu Madetojan Sali Ticketmaster
To 28.2.2019 klo 19 Kerava Kerava-Sali Ticketmaster
Pe 1.3.2019 klo 19 Lohja Laurentius-Sali Lippupiste
La 2.3.2019 klo 19 Lahti Lahden konserttitalo Lippupiste
Ma 4.3.2019 klo 19 Turku Turun Kaupunginteatteri Lippupiste
Ti 5.3.2019 klo 19 Turku Turun Kaupunginteatteri Lippupiste
Pe 8.3.2019 klo 19 Kouvola Kuusankoskitalo Ticketmaster
La 9.3.2019 klo 19 Vantaa Martinus Ticketmaster
To 21.3.2019 klo 19 Rovaniemi Rovaniemen Teatteri Netticket.fi
Pe 22.3.2019 klo 19 Iisalmi Kulttuurikeskus Lipputoimisto
To 28.3.2019 klo 19 Kotka Kotkan konserttitalo Ticketmaster
La 30.3.2019 klo 19 Helsinki Apollo Live Club Ticketmaster
Ke 3.4.2019 klo 19 Hyvinkää Hyvinkääsali Lippupiste
To 4.4.2019 klo 19 Imatra Kulttuuritalo Virta Ticketmaster
Pe 5.4.2019 klo 19 Mikkeli Konserttitalo Mikaeli Ticketmaster
La 6.4.2019 klo 19 Hämeenlinna Verkatehdas Ticketmaster
Ke 10.4.2019 klo 19 Rauma Rauma-Sali Lippupiste
Pe 12.4.2019 klo 19 Porvoo Taidetehdas Lippupiste
La 13.4.2019 klo 19 Helsinki Apollo Live Club Ticketmaster

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Posted in Other | Comments closed

Olavi Virta -musikaali palaa Sappeeseen kesällä 2019


 

Tanssiin jo lähtee toiset, kai kuulet Eva, kun sävel kaunis meille soi…”

Vuonna 2009 perustetun Sappeen kesäteatterin ensimmäisenä esityksenä nähtiin Heikki Paavilaisen käsikirjoittama ja ohjaama Olavi Virta -musikaali, josta muodostuikin useana kesänä Suomen suvessa ja talviteattereissa esitetty hittimusikaali. Ensimmäisestä kesästään saakka Virrasta kertova musikaali on ollut Sappeen kävijöiden uusintatoiveena. Nyt 10 vuotta kantaesityksen jälkeen pyyntöön vastataan, ja Olavi Virta palaa Sappeen Kesäteatteriin hiotulla käsikirjoituksella ja loistavan ammattilaisryhmän voimin.

Olavi Virran elämäntarina koskettaa suomalaisia luihin ja ytimiin saakka. Yhden miehen matka iskelmätähtitaivaalle on tullut suomalaisille tutuksi musikaalien, näytelmien ja elokuvien muodossa vuosikymmenten aikana, mutta tarina ei menetä mielenkiintoaan. Tarina kaikkien tuntemasta äänestä ja tulkitsijasta on kuolematon, ja kulkee ikäpolvelta toiselle.

Heikki Paavilaisen kesälle 2019 ohjaama ja käsikirjoittama Olavi Virta – musikaali on ammattitaidolla ja humoristisellakin otteella tehty kuvaus sysmäläisen pojan unelmista kohti tähteyttä, 50-luvun kultavuosista, menestyksen hinnasta sekä uskosta rakkauteen ja parempaan huomiseen.

Sappeenvuoren upeissa maisemissa yleisö saa lavan täydeltä ammattitaitoa kun Olavi Virran ikivihreitä kappeleita tulkitsevat kaksi charmikasta näyttelijää, Jari Ahola nuorempana Olavina ja Jani Koskinen vanhempana. Naispäärooleissa hurmaavat Petra Ahola ja Mira Luoti. Kuolemattomien tangojen pyörteisiin katsojat vie Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tutut Jani Rasimus ja Katri Mäkinen.

Ensi-ilta: 4.7.2019

Esitykset 3.7.- 18.8.2019

Työryhmä:

Käsikirjoitus ja ohjaus: Heikki Paavilainen

Rooleissa: Jari Ahola, Jani Koskinen, Mira Luoti, Mikko Huoviala, Petra Ahola, Jani Rasimus, Katri Mäkinen, Leea Lepistö

Lavastus: Jyrki Seppä

Puvustus: Arja Sahno

Maskeeraus: Pirjo Laihiala

Kapellimestari: Jukka Hänninen

Orkesteri: Mirka Dojan, Miika Perkiö, Jyrki Telilä

Sappeen Kesäteatteri sijaitsee Sappeen hiihtokeskuksen kupeessa uljaiden rinnemaisemien syleilyssä. 530-paikkainen teatteri on katettu niin katsomon kuin lavan osalta, ja hiihtokeskuksen tarjoamat majoitus- ja ravintolapalvelut ovat kävijöiden käytettävissä koko kesän ajan.


www.suomenkesateatteri.fi

Liput: 13.12. alkaen Ticketmaster

 

 

 

 

 

Posted in Other | Comments closed

Musikaali Suomen showmaailman pioneerista ensi kesänä Valkeakoskella


 

Kesällä 2019 Valkeakosken Apianniemessä nähdään Heikki Paavilaisen käsikirjoittamana ja ohjaamana tähän päivään tuotu musikaali karismaattisesta laulajalegenda Ilkka DannyLipsasesta.

Hersyvän huumorin värittämä elämäntarina vie katsojan pitkin Dannyn vauhdikasta ja tapahtumarikasta elämää Porista Helsinkiin, kohti iskelmätaivaan suursuosiota ja musiikkineuvoksen asemaa. Musikaalissa saadaan ihailla menneiden vuosikymmenien näyttäviä showkiertueita ja unohtumattomia radiokappaleita, kuten esimerkiksi Kauan, Tahdon olla sulle hellä, Tuulensuojaan, Kesäkatu ja Vähän ennen kyyneleitä. Saamme myös kurkistaa laulajan yksityiselämän koskettaviin hetkiin kulissien takana, rakkauselämän käännekohtiin ja musiikkibisneksen kovaan maailmaan.  Danny on musikaali nuoren laulajan kunnianhimosta, viihdemaailman raadollisuudesta ja kyvystä rakastaa.

Vuonna 2005 ensi-iltansa saanut alkuperäinen Heikki Paavilaisen ohjaama Danny-musikaali sai Rauman Kaupunginteatterissa ennätysmäärän katsojia. ”Nyt oli oikea aika uudistaa käsikirjoitusta yhdessä Ilkka Lipsasen kanssa ja kertoa hänen elämästään myös viime vuosien osalta. Lipsasen elämä on ollut uskomattoman tapahtumarikasta ja draaman sävyjä on ollut monenlaisia. Tämä Dannyn kunnianhimoinen kasvutarina on ansainnut tulla nähdyksi ja kuulluksi ammattitaitoisen työryhmän kautta” – kertoo Paavilainen.

Miespäärooleissa lavalla nähdään karismaattiset näyttelijät Lauri Mikkola ja Ilkka Koivula. Laulaja-näyttelijä Lauri Mikkola on hurmannut upealla lauluäänellään mm. suursuosion saaneessa Helsingin kaupunginteatterin Kinky Boots -musikaalissa sekä tv:stä tutuissa ohjelmissa, kuten Voice of Finland ja Uuden Musiikin Kilpailu. Pitkän uran lavalla, televisiossa ja elokuvissa tehnyt karismaattinen suosikkinäyttelijä Ilkka Koivula on nähty Dannyn roolissa myös aikaisemmin (2005). Lavalla naispäärooleissa ihastuttavat Susanna Laine, Ushma Karnani ja Erika Vikman. Musikaalin taidokkaan liveorkesterin kapellimestarina toimii Ali Ahmaniemi ja näyttävistä koreografioista vastaa tanssija Ansku Bergström.

Työryhmässä mm:

Lauri Mikkola – mm. Danny

Ilkka Koivula – mm. Danny

Ushma Karnani – mm. Liisa Lipsanen

Susanna Laine – mm Armi Aavikko

Erika Vikman – mm. Katri Helena

Harri Penttilä – mm. keikkamyyjä

Ansku Bergström – koreografia, tanssija

Janne Talasma – tanssija

Kaikilla näyttelijöillä on useampia rooleja

Kapellimestari: Ali Ahmaniemi

Orkesteri: Sampsa Rättäri, Teemu Broman, Jimi Hautamäki

 

www.suomenkesateatteri.fi

Liput Ticketmasterissa 27.11 alkaen

 

Posted in Other | Comments closed

RISKIRYHMÄN 10-VUOTISJUHLAESITYS TÄYNNÄ TÄHTIVIERAITA


Improvisaatioteatteri Riskiryhmä juhlii 10-vuotista taivaltaan ainutkertaisella esityksellä Korjaamon Kulmasalissa keskiviikkona 12.12.2018 klo 19.00. Luvassa on reilu kattaus erilaisia improvisaatiotekniikoita, musiikkia, huumoria ja varmasti tunteita laidasta laitaan, sekä tietenkin mahtavat tähtivieraat! Riskiryhmäläisten kanssa lavalla nähdään mm. Putouksesta tutut Mikko Penttilä, Essi Hellén ja Niina Koponen, sekä Jussi-voittajat Joonas Saartamo ja Arttu Kapulainen. Juhlaesitykseen Riskiryhmän upeat muusikot saavat rinnalleen impromusiikin uranuurtajan, Stella Polariksesta tutun Hannu Riskun.

RISKIRYHMÄ

Alan huipuista koostuva Improvisaatioteatteri Riskiryhmä viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhlavuottaan. Alun perin Teatterikorkeakoulussa muodostunut kaveriporukka kasvoi kunnianhimoiseksi improvisaatioryhmäksi, joka on luonut monia omia esityskonsepteja painottuen koko illan improvisoituihin näytelmiin ja ovatkin tällä hetkellä Suomen ainoita pitkään improvisaatioon keskittyviä ryhmiä.

Ympäri Suomea esiintyvä ryhmä koostuu 12 ammattinäyttelijästä sekä kahdesta taitavasta muusikosta. Riskiryhmän näyttelijöitä voi tälläkin hetkellä nähdä televisiossa, elokuvissa sekä teattereiden lavoilla mm. Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kotkassa.

RISKIRYHMÄ: Saara Kotkaniemi, Ushma Karnani, Sauli Suonpää, Elina Aalto, Tommi Rantamäki, Henrik Hammarberg, Karoliina Niskanen, Vuokko Leislahti, Mikko Virtanen, Elina Keinonen, Rosanna Kemppi, Tuomas Hautala, Heidi Kirves, Jyri Ojansivu.

Seitsemän kuolemansyntiä -improklubi Kulttuuritehdas Korjaamolla

Pitkin syksyä Riskiryhmä on juhlinut 10-vuotista matkaansa Seitsemän kuolemansyntiä -improklubilla Kulttuuritehdas Korjaamolla Helsingissä. Jokainen synti saa oman improvisoidun näytelmänsä Riskiryhmän käsittelyssä ja Korjaamolla onkin syksyn aikana nähty mm mässäilymusikaalia ja kauhunäytelmää vatsalihasten saadessa liikuntaa raikuvan naurun saattelemana. Tyylilajin illan jokaiseen esitykseen päättää itse yleisö.

Seitsemän kuolemansyntiä -klubi:

Ylpeys 5.9.

Kateus 19.9.

Viha 3.10.

Laiskuus 17.10.

Ahneus 31.10. (All female Halloween extravaganza)

Mässäily 14.11.

Himo 28.11.

Bonuksena 10-vuotisjuhlanäytös 12.12.2018

 

Liput: 18€/15€ (www.tiketti.fi)

 

 

www.improriskiryhma.com

www.facebook.com/riskiryhma

www.instagram.com/riskiryhma

Posted in Other | Comments closed

PUOti kiinni ja TILA myyntiin – Jukka Puotila kiertue 2019

 

Suomen tunnetuimpiin näyttelijöihin, koomikoihin ja imitaattoreihin jo yli 40 vuotta kuulunut näyttelijä Jukka Puotila lähtee tammi-huhtikuussa 2019 kiertueelle ympäri Suomen esityksellään ”PUOti kiinni ja TILA myyntiin”.

Esityksessä Puotila imitoi ilmiömäisellä taidollaan runsaslukuista joukkoa suomalaisia julkisuuden henkilöitä. Mukaan mahtuu myös paljon Jukka Puotilaa itseään ruotimassa oman elämänsä käänteitä. Esitys päivittyy jatkuvasti ja siinä käsitellään lisäksi aina päivänpolttavia puheenaiheita Jukka Puotilan ainutlaatuisen humoristisen otteen siivittämänä.

Kiertue käsittää yli kolmekymmentä näytöstä ympäri Suomen ja kuten nimikin enteilee, niin näin suurella kiertueella Jukka Puotilaa tuskin enää nähdään. Kiertueen lipunmyynti käynnistyy valtakunnallisesti ma 1.10.2018 klo 10.00.
Kiertuetta koskevasta tiedotuksesta vastaa Myy-Promotion, jonne voi osoittaa myös mahdolliset haastattelupyynnöt Jukka Puotilalle kiertuetta koskien. Kuvamateriaalia kiertuetta koskeviin artikkeleihin saa ladattua osoitteesta www.jukkapuotila.fi

PUOti kiinni ja TILA myyntiin – kiertuekalenteri 2019:    
PÄIVÄ PVM KLO KAUPUNKI ESITYSPAIKKA
To 24.1.2019 klo 19 Järvenpää Järvenpäätalo
Pe 25.1.2019 klo 19 Pori Promenadisali
La 26.1.2019 klo 19 Espoo Tapiolasali
To 31.1.2019 klo 19 Salo Kulttuuritalo Kiva
Pe 1.2.2019 klo 19 Helsinki Apollo Live Club
La 2.2.2019 klo 19 Helsinki Apollo Live Club
Ke 13.2.2019 klo 19 Seinäjoki Seinäjoki-Sali
To 14.2.2019 klo 19 Raahe Raahesali
Pe 15.2.2019 klo 19 Vaasa Vaasan kaupungintalo
La 16.2.2019 klo 15 Uusikaupunki Kulttuurikeskus Cruselli
La 16.2.2019 klo 19 Uusikaupunki Kulttuurikeskus Cruselli
To 21.2.2019 klo 19 Levi Levi Summit
Pe 22.2.2019 klo 19 Kuusamo Kuusamotalo
La 23.2.2019 klo 19 Oulu Madetojan Sali
To 28.2.2019 klo 19 Kerava Kerava-Sali
Pe 1.3.2019 klo 19 Lohja Laurentius-Sali
La 2.3.2019 klo 19 Lahti Lahden konserttitalo
Ma 4.3.2019 klo 19 Turku Turun Kaupunginteatteri
Ti 5.3.2019 klo 19 Turku Turun Kaupunginteatteri
Pe 8.3.2019 klo 19 Kouvola Kuusankoskitalo
La 9.3.2019 klo 19 Vantaa Martinus
To 21.3.2019 klo 19 Rovaniemi Rovaniemen Teatteri
Pe 22.3.2019 klo 19 Iisalmi Kulttuurikeskus
La 23.3.2019 klo 19 Jyväskylä Paviljonki
To 28.3.2019 klo 19 Kotka Kotkan konserttitalo
Pe 29.3.2019 klo 19 Helsinki Apollo Live Club
La 30.3.2019 klo 19 Helsinki Apollo Live Club
Ke 3.4.2019 klo 19 Hyvinkää Hyvinkääsali
To 4.4.2019 klo 19 Imatra Kulttuuritalo Virta
Pe 5.4.2019 klo 19 Mikkeli Konserttitalo Mikaeli
La 6.4.2019 klo 19 Hämeenlinna Verkatehdas
Ke 10.4.2019 klo 19 Rauma Rauma-Sali
Pe 12.4.2019 klo 19 Porvoo Taidetehdas

 

   
     

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Posted in Other | Comments closed

Uusi toimitusjohtaja Vanajanlinna Groupin johtoon

 

Vanajanlinna Groupin hallitus on nimennyt uudeksi toimitusjohtajaksi Marko Majamäen. Hän on kokenut pitkänlinjan yritysjohdon konsultti sekä valmentaja ja on toiminut viimeksi johtotehtävissä Mercuri International Oy:ssä. Hänen vahvuutensa ovat johtaminen ja strategiatyö sekä myynti ja markkinointi  – Olemme iloisia, että saimme Markon mukaan edelleen kehittämään Vanajanlinna Groupin palveluja sekä vahvistamaan organisaation myynnillistä osaamista, toteaa Vanajanlinna Groupin hallituksen puheenjohtaja Mika Walkamo.

Majamäki seuraa työssään viimeiset 20 vuotta yhtiön toimitusjohtajana toiminutta osakasta Pekka Vihmaa. Hän tulee jatkamaan yhtiön osakkaana ja hallituksen jäsenenä sekä alueen kiinteistöyhtiön puheenjohtajana. – Toimitusjohtajana eri yrityksissä noin 30 vuotta on todella pitkä aika yhdelle miehelle. Nyt on aika siirtyä omistaja- ja hallitustyöskentelyyn sekä jakamaan keräytynyttä osaamista taustalle, sanoo Pekka Vihma uudesta asemastaan.

Vanajanlinna Groupin toiminnan kehitys on ollut positiivisen vilkasta varsinkin viimeisen puolen vuoden aikana. – Otan uuden pestin innostuneena vastaan. Toimiala on käyttäjän ominaisuudessa itselleni varsin tuttu, mutta edessä on paljon perehtymistä ja opittavaa. Vanajanlinna on alueena ja brändinä aivan poikkeuksellinen monellakin tapaa, joten tehdyn työn jatkaminen on minulle myös kunnia-asia, kertoo tuore yhtiön toimitusjohtaja Marko ”Maitsu” Majamäki.

Vanajanlinnassa eletään nyt kiireistä aikaa, sillä syyskauden yritystilaisuudet työllistävät ilahduttavasti sekä tuleva pikkujoulukausi on myynyt ennätyksellisesti ennakkoon.

Vanajanlinna Group

Suomalaisen hotelli- ja ravintolatoiminnan kärkiryhmää edustava Vanajanlinna Group tarjoaa luksustason palveluja korkeatasoisissa kohteissa eri puolella Suomea. Vanajanlinna Oy on perustettu vuonna 1998.

 

Vanajanlinna Groupiin kuuluvat:
Hotelli Vanajanlinna Hämeenlinnassa            www.vanajanlinna.fi
Linna Golf Hämeenlinnassa                                www.linnagolf.fi
Levi Spirit Kittilässä                                                 www.levispirit.fi

Mukkulan Kartano Lahdessa                               www.mukkulankartano.fi

Metsänvartijan Tila Janakkalassa                      www.metsanvartijantila.fi

 

 

Linkit:
Kuva Marko Majamäestä
Vanajanlinna Groupin kotisivut

 

Posted in Other | Comments closed

Hämeenlinna Horror Weekend – kauhukaupunki herää eloon

 


Syyskuisena iltana hämärän laskiessa ilma tihenee ja Vanajavedeltä leijaileva usva kietoo
Hämeenlinnan syleilyynsä. Silmäkulmissa vilahtavat varjot täyttävät koko kaupungin ja
kaduilla hiipii hahmoja, joita et haluaisi kohdata yksin pimeällä umpikujalla…

 
Hämeenlinna Horror Weekend 28–29.9 on uusi, ainutlaatuinen tapahtumakonsepti, joka kerää
hämeenlinnalaiset tekijät ja toimijat ympäri kaupunkia saman teeman alle koko
viikonlopuksi. Kukaan meistä ei ole turvassa edes torilla, jossa kauhun hetket käynnistyvät
perjantaina 28.9. klo 18 Raatihuoneentalon parvekkeelta kaikuvan synkän naurun
saattelemana. Kauhistuttavaa tunnelmaa on luvassa aina illan pimeimmille tunneille saakka
niin kauppakeskuksissa, kivijalkaliikkeissä, ravintoloissa, Hämeen linnalla, Vanajanlinnassa kuin
uimahallillakin, jossa voit kohdata pelkosi ja hypätä myöhäisuinnille samaan altaaseen
tappajahain kanssa. Perjantaina järjestetään myös jo 13. kerran Pimeän Kaupan Ilta kauhistuttavine hintoineen.

Lauantain päiväohjelma on tehty hirvittämään koko perhettä ja tunnelma tihenee aikuisten
makuun sopivaksi yötä kohti. Vanajanlinna muuntuu kauhujen linnaksi Noora Karman
johdolla (tapahtuman traileri:https://www.youtube.com/watch?v=4tGZZM99W7U )   ja Verkatehtaalla hevimetalli-iltaa tahdittavat Pain Confessor & Anger Cell . Samana viikonloppuna järjestetään myös Aulanko Tattoo & Rock Weekend .

Viikonlopun ohjelma:

Perjantai 28.9.

18.00 Tapahtuman avaus Hämeenlinnan torilla Raatihuoneen edustalla
18-22 Hämeenlinnan keskustassa järjestetään Pimeän Kaupan Ilta jo 13. kerran
yhteistyössä Hämeenlinnan Kaupunkikeskustayhdistys Ry:n kanssa. Luvassa on
kauhistuttavia hintoja ja teeman mukaista ohjelmaa kivijalkakaupoissa, Kauppapaikka
Tavastilassa Sampo Marjomaan juontamana sekä Kauppakeskus Goodmanissa.
18.30 Kauhukierros, Hämeen Linna
19.00  Tavastia Trck Weekend ry:n upeat, tuunatut rekat näyttäytyvät Hämeenlinnan torilla
19.00 Kahvi mustana -dekkarin ensi-ilta Hämeenlinnan Teatterissa (Hercule Poirot ratkoo
mysteerin nyt myös teatterissa!)
19-21 Hämeenlinnan uimahalli – koko perheelle suunnattua ”kauhua”
19.45 Kauhukierros, Hämeen Linna
21.00 Kauhukierros, Hämeen Linna
22.00 Mysteeri-kauhu, Bio Rex Hämeenlinna (Kauhuelokuva paljastuu katsojille vasta
salissa)
21.30-23.00 Hämeenlinnan uimahalli – aikuisille suunnattua kauhua

22.00 Ohjelma siirtyy ravintoloihin ja yökerhoihin
Ravintola Albertin Kellarissa teemabileet ”Kuolleet elokuvatähdet” sekä bändi Johanna
B.D. The Gasoline Gays
Bar Ravintola Skogsterin Rommikellarissa ”Kauhujen Kellari”

22.15 Kauhukierros, Hämeen Linna

 

Lauantai 29.9.

Ohjelmaa Kauppapaikka Tavastilassa ja Kauppakeskus Goodmanissa sekä osassa kivijalkakauppoja

13.00 Kahvi mustana -esitys Hämeenlinnan Teatterissa (Hercule Poirot ratkoo mysteerin
nyt myös teatterissa!)
19.00 Kauhulinna-Kauhukartano goes Vanajanlinna! Noora Karma show, Vanajanlinna
19.00 Metallilauantai: Pain Confessor & Anger Cell, Verkatehdas
22.00 Kyrsyä-Tuftland Drive In -näytös Kantolan Tapahtumapuistossa
22.00 Ohjelma jatkuu ravintoloissa ja yökerhoissa
Bar Ravintola Skogsterin Rommikellarissa ”Kauhujen Kellari”

Koko ohjelma löytyy täältä:

www.visithameenlinna.fi/horrorweekend

 

Posted in Other | Comments closed