Suomen Kesäteatteri laajentaa toimintaansa Pälkäneen Sappeelle.


KAIKKI OIKEIN

lottovoittokomedia

Ohjaaja Heikki Paavilainen tekee paluun

Sappeen kesäteatteriin Pälkäneelle

Kaikki oikein on Anna-Leena Härkösen alkuperäiseen tekstiin pohjautuva ja Heikki Paavilaisen dramatisoima ja ohjaama elämänmakuinen komedia jokaisen suomalaisen toivelauantaista. Siitä hekumallisesta hetkestä, kun lottovoitto osuu omalle kohdalle.

Paavilainen, joka ohjasi Sappeella kesällä 2009 esitetyn ja ennätykselliset 18.000 katsojaa keränneen Olavi Virta -musikaalin, on nostalgisen iloinen paluustaan Sappeen kesäteatteriin.

- On todella mukava palata takaisin Sappeelle. Teatteri sijaitsee luonnonkauniilla paikalla, jossa hiljaisuus on miltei käsin kosketeltavaa. Katsomo ja katsojat ovat siellä mukavan lähellä. Miten upea paikka tehdä komediallista teatteria, kommentoi Paavilainen.

Näytelmän juoni käsittelee riemastuttavan moniulotteisesti suomalaisten kenties suurinta unelmaa, lottovoittoa. Sitä, miten yllättävä rikastuminen vaikuttaa voittajaparin elämään.

Komedianäytelmän esiintyjäkaarti on vaikuttava. Pääosissa esiintyvät mm. Ilkka Koivula, Karoliina Vanne, Merja Koivula, Mikko Töyssy ja Heikki Hela.  

- Siinä meillä on uskomattoman hieno ja ammattitaitoinen ensamble, tuskin maltan odottaa esitysten käynnistymistä, myhäilee Paavilainen.

Paavilaisen ja käsikirjoittaja Anna-Leena Härkösen yhteistyö on aiemminkin poikinut menestysnäytelmiä kuten Hämeenlinnan kaupunginteatterissa kiitosta niittäneet Ei kiitos (2009) ja Kersantti Karoliina (2013).

Kaikki oikein - komedian ensi-ilta on Pälkäneen Sappeen kesäteatterilla perjantaina 1.7.2016.  Lipunmyynti käynnistyy 15.12.2015 klo. 14.00.    Esityskausi on 30.6. – 20.8.2016. Esityksiä tuona aikana on 35. Lisätiedot:  www.suomenkesateatteri.fi

Suomen Kesäteatterin tuotanto Kaikki oikein jatkaa Heikki Paavilaisen Valkeakosken Apian kesäteatterin lavalla ohjaamien menestysnäytelmien sarjaa. Siellä aiempien vuosien esitykset Pirkko ja Åke – Vuosisadan rakkaustarina (2010), Kuin helminauhaa (2011), Vexi Salmen elämästä kertova musikaali Villit vuodet (2012), Topi Sorsakosken elämään pohjautuva On kesäyö (2013), Kesäillan valssi (2014) sekä viime kesän Pätkä Pääroolissa Toivo Kärjen sävelin – musikaali ovat ilahduttaneet yhteensä jo yli 140.000 katsojaa. Kesällä 2016 Valkeakoskella nähdään Kirka -musikaali. Vuonna 2009 Paavilainen ohjasi Sappeen kesäteatterin Olavi Virta -musikaalin, jonka näki kesän aikana 18.000 katsojaa. Sappeen kesäteatterissa on 530 paikkaa sisältävä katettu katsomo. 

Lipunmyynti: lippupalvelusta kautta maan, ryhmälipunmyynti numerosta 0400- 810 710 tai ryhmat@suomenkesateatteri.fi
www.suomenkesateatteri.fi

This entry was posted in Other. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.